School Day

Monday, Tuesday & Thursday (7 periods)

Wednesday & Friday (6 periods)

  • PERIOD   1
    • 08.55 – 09.45           50 MINS
  • PERIOD   2
    • 09.45 – 10.35           50 MINS
  • INTERVAL
    • 10.35 – 10.50           15 MINS
  • PERIOD   3
    • 10.50 – 11 40            50 MINS
  •  PERIOD   4
    • 11.40 – 12.30            50 MINS
  • LUNCH  
    • 12.30 – 13.15             45 MINS
  • PERIOD   5
    • 13.15 – 14.05             50 MINS
  • PERIOD   6
    • 14.05 – 14.55             50 MINS
  • PERIOD   7
    • 14.55 – 15.45             50 MINS