Arthurlie Family Centre

Designing the playroom

| 0 comments

The children have been involved in developing the sandpit in the playroom. The sand team of children looked at the sandpits in the other  two playrooms and decided that they liked the sand on the floor. “I like the beach on the floor.” The children looked for resouces in and around the nusery to develop their playroom.

The sandpit is not finised yet. Any input or donations from our Barrhead Families and friends would be appreciated to develop our learning environment.

    .  What do you think so far……..?

Leave a Reply

Required fields are marked *.


Report a Glow concern  Cookie policy  Privacy policy

Glow Blogs uses cookies to enhance your experience on our service. By using this service or closing this message you consent to our use of those cookies. Please read our Cookie Policy.

Close